HOGY MI IS A KÖZépPONT?
honlap nyitokepek 2019marc
Röviden: Önfenntartó szellemi, közösségi tér, alkotóműhely és adománybolt.
És kicsit hosszabban:
Egy tér, amely több dolognak is teret ad, több dolgot fog össze és kapcsol egy középpontba: 
- Elsősorban képvisel egy szellemiséget, mely természetesen közös szellemi munkában is megnyilvánul. Ezért e hely egyfajta szellemi műhely, vagyis: SZELLEMI TÉR.
Bővebben


HÍREK


Ha adsz ha veszel TÁMOGATSZ javAz elmúlt időszak tapasztalatai arra vezettek minket, hogy kicsit megosszuk a feladatokat és a dolgokat. Hangulatilag minden marad a régiben, csak annyi változik, hogy az adománybolt részt a Zsuzsi fogja vinni, a többi dolog pedig Zsuzsához fog tartozni. Mindez formailag is megjelenik, hiszen úgy láttuk, vannak, akiket inkább az adománybolt vonz és vannak, akik inkább a programokhoz a közösségi dolgokhoz vonzódnak, abba kapcsolódnának szívesebben.

Ezért úgy döntöttünk, hogy létrehívunk egy külön facebook-oldalt az adományboltnak (KÖZ-ép-PONT Adománybolt néven). Ezen jelennek majd meg az egyes árukhoz, eladásokhoz, akciókhoz kapcsolódó hírek, valamint mindenféle érdekesség, ami az adományozásról és az adományboltról, mint műfajról szól. A "régi" facebook-oldal pedig a programokhoz, közösséghez, illetve a szellemiséghez tartozó dolgoknak ad majd helyet a továbbiakban is. A két oldal persze szorosan összefügg és fonódik majd. Tehát szeretettel várunk mindenkit ezen az új oldalunkon, emellett továbbra is itt, az eredeti oldalon és természetesen a helyszínen is!