HOGY MI IS A KÖZépPONT?
honlap nyitokepek 2019marc
Röviden: Önfenntartó szellemi, közösségi tér, alkotóműhely és adománybolt.
És kicsit hosszabban:
Egy tér, amely több dolognak is teret ad, több dolgot fog össze és kapcsol egy középpontba: 
- Elsősorban képvisel egy szellemiséget, mely természetesen közös szellemi munkában is megnyilvánul. Ezért e hely egyfajta szellemi műhely, vagyis: SZELLEMI TÉR.
Bővebben


HÍREK


kozlemenyA mai naptól (2020.03.17.), a helyzetből adódóan újfajta módon működünk!
A jelen helyzet azt hozza, hogy adományboltként a mai naptól bizonytalan időre bezárunk! Ez azt is jelenti, hogy ezen idő alatt semmilyen ruha, tárgy és könyv adományt nem fogadunk!
A mostani helyzet a közösségi térre vonatkozóan is újfajta kihívásokat és megoldásokat kell, hogy hozzon. Ezen a téren annyi bizonyos, hogy nem szervezünk olyan programokat, amelyek fizikai találkozással történnek. De a munka nem áll le, jelenleg alternatív megoldásokról ötletelünk.
A KÖZépPONT teljes neve eredendően: KÖZépPONT Önfenntartó szellemi, közösségi tér, alkotóműhely és adománybolt. Ebből a négyesből az adománybolt működése most fölfüggesztődik, az alkotóműhely és a közösségi tér korlátozottan, illetve más formában tud működni tovább, ám a szellemi tér működésére most korlátlan lehetőségek nyílnak.
Mindezek szellemében az eddigi tevékenységünket és a programjaink közül, amelyeket csak lehet, újfajta módon szervezzük meg.