HOGY MI IS A KÖZépPONT?
honlap nyitokepek 2019marc
Röviden: Önfenntartó szellemi, közösségi tér, alkotóműhely és adománybolt.
És kicsit hosszabban:
Egy tér, amely több dolognak is teret ad, több dolgot fog össze és kapcsol egy középpontba: 
- Elsősorban képvisel egy szellemiséget, mely természetesen közös szellemi munkában is megnyilvánul. Ezért e hely egyfajta szellemi műhely, vagyis: SZELLEMI TÉR.
Bővebben


HÍREK


Május 1-től új szabályok léptek életbe, melyek alapvetésében meghatározzák életünket. Véleményünk szerint az, hogy valaki beoltatja magát, vagy sem, magánügy. A megkülönböztetés, amit e rendelet meghatároz, azonban közügy. Így az elsőben semmilyen módon nem kívánunk állást foglalni. A második kérdés azonban minket is választás elé állított és döntési helyzetbe hozott.

Mivel nem kívánunk támogatni és részesének lenni semmilyen megkülönböztetésnek, valamint nem kívánunk hatóságként fellépni senkivel szemben, így - fájó szívvel - azt a döntést hoztuk, hogy amíg ez a rendelet életben marad, semmilyen nyilvános programot nem szervezünk a KÖZépPONT terébe. Ugyanakkor szabadtéri és magánjellegű baráti találkozók a továbbiakban is lesznek. Ezeken bárki részt vehet, aki elfogadja ezt a döntésünket, valamint az alábbiakban megfogalmazott - eredetileg a KÖZépPONT területére vonatkozó - kérésünket, amely tehát így most már vonatkozik bármilyen általunk szervezett eseményre, bárhol is tartsuk meg azt.

Fogjuk meg egymás kezét és mondjunk közösen igent az emberi értékekre, az emberre, az ÉLETRE!

Köszönjük, hogy tiszteletben tartjátok döntésünket.

Kedves hozzánk betérő!

Szeretettel és tisztelettel kérünk, hogy mikor belépsz ajtónkon, hagyj kinn minden a vírusról, az oltásról, napi politikáról, illetve politikai hovatartozásról szóló gondolatodat, véleményedet. Mindent, ami megoszt! E témák helyett inkább arra biztatunk, hogy bátran hozd magaddal minden építő, összekapcsolódást segítő, egymás elfogadását erősítő, örömöt sugárzó és békét teremtő érzésedet, valamint a mindannyiunk épülését szolgáló kreatív, elgondolkodtató ötleteidet. Örömmel hallunk pozitív élményeidről, melyek szólhatnak akár a természet csodáiról, vagy emberi kapcsolatokról, vagy bármiről, ami megérintett.

Építsünk együtt egy szép, élhető, boldog jelent és ezáltal egy ilyen jövőt!

Köszönettel: a KÖZépPONT csapata