AZ ADOMÁNYBOLT CÉLJA
„HA ADSZ, HA VESZEL – TÁMOGATSZ!”
A boltba behozott tárgyaiddal és vásárlásoddal támogatsz:
- Elsősorban támogatod a KÖZépPONT tevékenységét és működtetését – a befolyó összegek segítik a fenntartást, a kezdeményezések és a programok működését.
Bővebben
 
MILYEN ADOMÁNYOKAT VÁRUNK?
Az adománybolt céljaival összhangban kizárólag jó minőségű, tiszta és olyan ruhát, tárgyakat fogadunk, amitől nem azért válsz meg, mert lyukas, agyonhasznált, foltos, kinyúlt, elszíneződött, nem működik, törött, vagy szakadt, hanem azért, mert úgy gondolod, hogy ... 
Bővebben
ÁRAINK
Általában 500 Ft-ért adjuk a tárgyakat. Ezeken nem találsz jelzést. De vannak 100 és 300 Ft-os tételek is. Néhány hozzánk beérkező tárgy azonban nagyobb értéket képvisel. Ezek árát mindig külön jelöljük és esetenként az interneten is meghirdetjük őket!
Bővebben

ÉLET AZ ADOMÁNYBOLTBAN


FONTOS!

Sokszor kérdezitek, hogy mi az, amire a legnagyobb szükség van az adományboltban.
Segítségül készítettünk egy listát, amelyben részletesen is megtaláljátok, mi az, amivel támogatjátok a KÖZépPONT munkáját és működését, és mi az, amit nem tudunk fogadni.
Könyveknek és tárgyaknak örülünk a leginkább!
Ruhákból a kifejezetten jó állapotú, korszerű téli darabokat vesszünk át, nyáriakat illetve őszi kabátokat már ne hozzatok. Köszönjük!

Adományboltunk a szokásos nyitva tartási időben szeretettel vár mindenkit, amíg ezt a rendeletek lehetővé teszik!

Kérjük, segítsetek! Ha értékelitek a KÖZépPONTot a Google térképén, több emberhez juthat el az adománybolt híre is. Köszönjük!!! Az értékelés menete a következő:
1. Nyisd meg a Google Térkép szolgáltatást a számítógépen, és jelentkezz be (pl. gmail vagy google fiókkal).
2. Keress rá a KÖZépPONT Adományboltjára.
3. A bal oldalon görgess le, és kattints a Vélemény írása lehetőségre.
4. A megjelenő ablakban kattints a csillagokra a hely értékeléséhez. Ha szeretnéd, véleményt is írhatsz.
A vélemény a Google Térképen addig marad látható, amíg írója le nem veszi. A vélemény közzétételét követően szerkesztheti, amit írt, továbbá módosíthatja az értékelést és a hozzá mellékelt képeket.

 

Minden kedden és csütörtökön, nyitvatartási időben fogadjuk felajánlásaitokat.

Fontos! Maximum két ikeás-zsáknyi, gondosan átválogatott tárgyat hozz, olyan csomagolásban, amelyet itthagysz nálunk (könyveket minden mennyiségben fogadunk!).

A tárgyak listája, amelyeket köszönettel átveszünk, és azoké, a melyeket nem fogadunk: (Kérdés esetén munkaidőben hívd a 70/277-99-80-as számot!)

A KÖZépPONT adományboltja június 9-től – némi felújítás és átrendezés után - újra szeretettel vár mindenkit. A tér átalakulása mellett a működésünkben is történt néhány változás.

Az újranyitás után keddenként és csütörtökönként (vagy előzetes egyeztetéssel) fogadjuk felajánlásaitokat.

Módosult azoknak a tárgyaknak a listája, amelyeket köszönettel fogadunk, illetve amelyeket nem. Ezt a listát a honlapunkon, a FB-oldalunkon és a boltban is megtaláljátok.

Kérjük, a lista szerint nézzétek át felajánlásaitokat! A nem eladható állapotú és/vagy nem keresett dolgokat nem vesszük át.

Gyerekruhákat – eddigi tapasztalatainkra építve - csak 130 cm-es méretig kérünk. Ezeket nem az eladótérben fogjuk elhelyezni, ezért ha gyerekholmikat kerestek, kérdezzetek rá, és előhozzuk!

Welovebudapestk

 

 

 

 

A We love Budapest programajánló oldal angol nyelvű változatában is ajánlanak minket! Köszönjük Gretchen Kesslernek, a kedves újságíró lánynak a cikket

03Megújulva várunk szeretettel mindenkit! 
Az átrendezés elsődleges célja volt, hogy kialakítsunk nyugalmas, békét sugárzó, kikapcsolást segítő tereket. Ezért hoztuk létre a könyves leülős, elbújós, olvasós sarkot és a hátsó részben a beszélgetős, elvonulós részt is.

Ha adsz ha veszel TÁMOGATSZ jav

Létrehívtunk egy külön facebook-oldalt az adományboltnak (KÖZ-ép-PONT Adománybolt néven). Ezen jelennek majd meg az egyes árukhoz, eladásokhoz, akciókhoz kapcsolódó hírek, valamint mindenféle érdekesség, ami az adományozásról és az adományboltról, mint műfajról szól. A "régi" facebook-oldal pedig a programokhoz, közösséghez, illetve a szellemiséghez tartozó dolgoknak ad majd helyet a továbbiakban is. A két oldal persze szorosan összefügg és fonódik majd. Tehát szeretettel várunk mindenkit ezen az új oldalunkon, emellett továbbra is itt, az eredeti oldalon és természetesen a helyszínen is!

adomanyboltok kIdén először vettünk részt az Adományboltok éjszakája programon - jó buli volt!. Az eseményről bővebben itt olvashattok, képpekkel tarkítva!