AZ ADOMÁNYBOLT CÉLJA
„HA ADSZ, HA VESZEL – TÁMOGATSZ!”
A boltba behozott tárgyaiddal és vásárlásoddal támogatsz:
- Elsősorban támogatod a KÖZépPONT tevékenységét és működtetését – a befolyó összegek segítik a fenntartást, a kezdeményezések és a programok működését.
Bővebben
 
MILYEN ADOMÁNYOKAT VÁRUNK?
Csak tiszta, hibamentes, kifejezetten jó állapotú tárgyakat, ruhákat fogadunk. Köszönjük együttműködésed és megértésed!
A tárgyak listája, amelyeket köszönettel átveszünk, és azoké, amelyeket nem fogadunk:
Bővebben

ÁRAINK
Általában 500 Ft-ért adjuk a tárgyakat, de vannak 100 és 300 Ft-os tételek is. Néhány hozzánk beérkező tárgy azonban nagyobb értéket képvisel. Ezek árát mindig külön jelöljük és esetenként az interneten is meghirdetjük őket!
Bővebben

ÉLET AZ ADOMÁNYBOLTBAN


Adományboltunkba számtalan régi tárgy érkezik, amelyek révén akár 100-150 évet is kezünkben tarthatunk. Belegondolni is izgalmas, hányszorosa ez saját életünknek, és mi minden történt ez idő alatt!

A régi tárgyak a múlt lenyomatai, és emlékek őrzői. Új sorozatunkkal szeretnénk felhívni rájuk a figyelmet, mesélni róluk, bemutatni apró részleteiket, szépségeiket, melyek felett hétköznapi szemmel talán elsiklanánk. Szeretnénk továbbá, hogy olyan gazdára találjanak, aki vigyáz rájuk és a múlt emlékeiként megbecsüli őket.

Már idegen nyelvű könyvek között is böngészhettek nálunk! Regények, elbeszélések angolul és hamarosan német nyelven is - gyertek, válogassatok! Szeretettel várunk Benneteket!

Átrendeztük a teret: a könyvek előre költöztek a leülős részbe, új polcokat kaptak, a helyükre pedig a gyerekruhák, kiegészítők és a játékok kerültek, amelyekből így most egyszerűbben válogathattok.

Íme, néhány kép a változásról - szeretettel várunk mindenkit személyesen is! (Kattints a képekre a nagyításért!)

"Ha adsz, ha veszel - TÁMOGATSZ"

Kérjük, segítsetek! Ha értékelitek a KÖZépPONTot a Google térképén, több emberhez juthat el az adománybolt híre is. Köszönjük!!! Az értékelés menete a következő:
1. Nyisd meg a Google Térkép szolgáltatást a számítógépen, és jelentkezz be (pl. gmail vagy google fiókkal).
2. Keress rá a KÖZépPONT Adományboltjára.
3. A bal oldalon görgess le, és kattints a Vélemény írása lehetőségre.
4. A megjelenő ablakban kattints a csillagokra a hely értékeléséhez. Ha szeretnéd, véleményt is írhatsz.
A vélemény a Google Térképen addig marad látható, amíg írója le nem veszi. A vélemény közzétételét követően szerkesztheti, amit írt, továbbá módosíthatja az értékelést és a hozzá mellékelt képeket.

 

Nyitvatartási időben fogadjuk felajánlásaitokat.

Fontos! Maximum két ikeás-zsáknyi, gondosan átválogatott ruhát hozz, olyan csomagolásban, amelyet itthagysz nálunk. Tárgyakat és könyveket minden mennyiségben fogadunk.

A tárgyak listája, amelyeket köszönettel átveszünk, és azoké, a melyeket nem fogadunk: (Kérdés esetén munkaidőben hívd a 70/277-99-80-as számot!)

Welovebudapestk

 

 

 

 

A We love Budapest programajánló oldal angol nyelvű változatában is ajánlanak minket! Köszönjük Gretchen Kesslernek, a kedves újságíró lánynak a cikket

Ha adsz ha veszel TÁMOGATSZ jav

Létrehívtunk egy külön facebook-oldalt az adományboltnak (KÖZ-ép-PONT Adománybolt néven). Ezen jelennek majd meg az egyes árukhoz, eladásokhoz, akciókhoz kapcsolódó hírek, valamint mindenféle érdekesség, ami az adományozásról és az adományboltról, mint műfajról szól. A "régi" facebook-oldal pedig a programokhoz, közösséghez, illetve a szellemiséghez tartozó dolgoknak ad majd helyet a továbbiakban is. A két oldal persze szorosan összefügg és fonódik majd. Tehát szeretettel várunk mindenkit ezen az új oldalunkon, emellett továbbra is itt, az eredeti oldalon és természetesen a helyszínen is!

adomanyboltok kIdén először vettünk részt az Adományboltok éjszakája programon - jó buli volt!. Az eseményről bővebben itt olvashattok, képpekkel tarkítva!