AZ ADOMÁNYBOLT CÉLJA 
Adományboltunk célja a támogatás. Az innen befolyó összegek támogatják a hely fenntartását, működtetését és azt a kiemelt célt, hogy mindenki számára elérhető legyen, hogy jó minőségű, tiszta, szép ruhákat hordhasson, ilyen tárgyakkal vehesse magát körül és mindezt megfizethető áron tehesse.
 
MILYEN ADOMÁNYOKAT VÁRUNK?
Az adománybolt céljaival összhangban kizárólag jó minőségű, tiszta és olyan ruhát, tárgyakat fogadunk, amitől nem azért válsz meg, mert lyukas, agyonhasznált, foltos, kinyúlt, elszíneződött, nem működik, törött, vagy szakadt, hanem azért, mert úgy gondolod, hogy ... 
Bővebben
ÁRAINK
Általában 500 Ft-ért adjuk a tárgyakat. Ezeken nem találsz jelzést. De vannak 100 és 300 Ft-os tételek is. Néhány hozzánk beérkező tárgy azonban nagyobb értéket képvisel. Ezek árát mindig külön jelöljük és esetenként az interneten is meghirdetjük őket!
Bővebben

ÉLET AZ ADOMÁNYBOLTBAN


nyári vásár

Augusztus 13. és 30. között minden nyári ruhát és cipőt 300 Ft-ért vásárolhatsz meg a KÖZépPONT Adományboltjában. 
Érdemes többször is benézni, a vásár alatt is frissítjük a választékot! 

 
oszi
Kérjük, augusztus 15-től őszi ruhákat hozzatok, nyári ruhákat utána már nem veszünk át! Köszönjük!
 
 

adult 1835799 340A nálunk megvásárolható irodalmi- és gyerekkönyvek egy részét most már a MOLYon is listázzuk, így ezeket ott akár le is foglalhatjátok. Keressétek ezeket felhasználói nevünk, "kozeppont" alatt.

Csakrazászlók - függőleges és vízszintes elrendezésben.csakra

Egy kis Lilliput a boltban, avagy néhány centis (2-5 cm) csészék és kupák.

apro1apro2

teas1Külön hálásak vagyunk, ha szép tárgyakat hoztok be a boltba. Itt van például ez a két teáskanna. Formásak, letisztultak...  teas2

 

 

 

 

(A fehér kanna ára 800 Ft, a fekete 5000 Ft)

Ha adsz ha veszel TÁMOGATSZ javAz elmúlt időszak tapasztalatai arra vezettek minket, hogy kicsit megosszuk a feladatokat és a dolgokat. Hangulatilag minden marad a régiben, csak annyi változik, hogy az adománybolt részt a Zsuzsi fogja vinni, a többi dolog pedig Zsuzsához fog tartozni. Mindez formailag is megjelenik, hiszen úgy láttuk, vannak, akiket inkább az adománybolt vonz és vannak, akik inkább a programokhoz a közösségi dolgokhoz vonzódnak, abba kapcsolódnának szívesebben.

Sok-sok nyári gyerekholmink van! Különösen szandálokból, 7-8 éves lányokra és kb 150 centis fiúkra való ruhákból vagyuk jól ellátva. (500Ft/db)gy1

sarkanyka1sarkanyka2

Sárkányka ("aki" 1m hosszú) néhány napja került hozzánk. Egy család kedvence volt sokáig, és reméljük, nemsokára ugyanilyen szerető gazdára lel.

 

DSCN5137kKonyha és háztartás "részlegünk" most, azaz vázák, poharak, tányérok, porcelánok, evőeszközök, lábasok, szakácskönyvek, vasaló, daráló... pirosak, kékek, zöldek, lilák... Érdemes körülnézni!

 

 

ADOMÁNYBOLTOK végleges

Idén először vettünk részt az Adományboltok éjszakája programon. Ismét egy klassz buli volt! Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a KÖZépPONT Baráti kör tagjainak, akik nélkül ez az est nem jöhetett volna létre. Különösen nagy köszönet ...

Itt a jó idő, kissé megújítottuk a teret! Szellősebb lett, színesebb, és kikerültek a tavaszi ruhák is. Gyertek, nézzétek meg élőben is!

A közel(?)múlt emlékei

mult

bestsellerekA képen látható könyvek frissek, ropogósak és bestsellerek.

IMG 6975Új állapotú, különböző sítlusú nagyon szép esküvői ruhákat és hajdíszeket kaptunk egy kedves hölgytől. A ruhaméretek M és XXL között változnak. Köszönjük Panninak és Zsuzsinak a modellkedést! A galériában (a bővebben után) további képeket is találtok. 

Rengeteg nagyon szép gyerek és babaruha érkezett! Lujza babánk azonnal fel is próbált néhányat a válogatásra váró halmazból!

hajszarito

Elegáns.... sosem gondoltuk volna, hogy egy hajszárító jelzője lehet ez a szó. Art deco stílusú hajszárító valahonnan az idők homályából. És még mindig működik.

Fonalat is lehet kapni nálunk - igaz, általában nem a földön tároljuk őket. Ez a kép egy alkotási folyamat közben véletlenül leejtett gombolyagokból keletkezett.

 gombolyagok 

Őt egy kedves belátogató hozta magával, csupán vendégségben járt nálunk: flamingóesernyő... esernyőflamingó...

flamingo

Legalábbis ez a nadrág erről tanúskodik.... avagy "western" Budán.

nadrag

És a western folytatódik: Volt egyszer egy... sombrero.

sombrero

 

Az idealizált élet képei egy könyvben: "A tejesember 10-kor érkezik." és "Hatkor apa hazajön."10kor

6kor