AZ ADOMÁNYBOLT CÉLJA 
Adományboltunk célja a támogatás. Az innen befolyó összegek támogatják a hely fenntartását, működtetését és azt a kiemelt célt, hogy mindenki számára elérhető legyen, hogy jó minőségű, tiszta, szép ruhákat hordhasson, ilyen tárgyakkal vehesse magát körül és mindezt megfizethető áron tehesse.
 
MILYEN ADOMÁNYOKAT VÁRUNK?
Az adománybolt céljaival összhangban kizárólag jó minőségű, tiszta és olyan ruhát, tárgyakat fogadunk, amitől nem azért válsz meg, mert lyukas, agyonhasznált, foltos, kinyúlt, elszíneződött, nem működik, törött, vagy szakadt, hanem azért, mert úgy gondolod, hogy ... 
Bővebben
ÁRAINK
Általában 500 Ft-ért adjuk a tárgyakat. Ezeken nem találsz jelzést. De vannak 100 és 300 Ft-os tételek is. Néhány hozzánk beérkező tárgy azonban nagyobb értéket képvisel. Ezek árát mindig külön jelöljük és esetenként az interneten is meghirdetjük őket!
Bővebben

ÉLET AZ ADOMÁNYBOLTBAN


discount

 

Február 5. és 15. között VÁSÁR!
Minden gyerek- és felnőttruha, téli cipők, sapka, sál féláron!

 

 


 

Nálunk most a VÁSÁR ideje alatt csupán 250 Ft-ért sok-sok csodás darabból tudtok választani! (Köszönjük a modellkedést!) Gyertek! Ízelítő a ruhákból:

A közel(?)múlt emlékei

mult

bestsellerekA képen látható könyvek frissek, ropogósak és bestsellerek.

IMG 6975Új állapotú, különböző sítlusú nagyon szép esküvői ruhákat és hajdíszeket kaptunk egy kedves hölgytől. A ruhaméretek M és XXL között változnak. Köszönjük Panninak és Zsuzsinak a modellkedést! A galériában (a bővebben után) további képeket is találtok. 

hajszarito

Elegáns.... sosem gondoltuk volna, hogy egy hajszárító jelzője lehet ez a szó. Art deco stílusú hajszárító valahonnan az idők homályából. És még mindig működik.

Fonalat is lehet kapni nálunk - igaz, általában nem a földön tároljuk őket. Ez a kép egy alkotási folyamat közben véletlenül leejtett gombolyagokból keletkezett.

 gombolyagok 

Őt egy kedves belátogató hozta magával, csupán vendégségben járt nálunk: flamingóesernyő... esernyőflamingó...

flamingo

A gyerekruhák közt nagyon édes darabokat találunk, és bizony sokszor sajnáljuk, hogy nincs belőlük felnőtt méretben is! A galériában található darabokat kedvcsináló jelleggel mutatjuk be... eprecske sapka, a kispólón  "ki-be kapcs" felirat :))), és a ruhácskák! Gyertek, válogassatok, merthogy jócskán van miből! (A nagyításhoz kattnits a képre!)

Legalábbis ez a nadrág erről tanúskodik.... avagy "western" Budán.

nadrag

És a western folytatódik: Volt egyszer egy... sombrero.

sombrero

 

Az idealizált élet képei egy könyvben: "A tejesember 10-kor érkezik." és "Hatkor apa hazajön."10kor

6kor