AZ ADOMÁNYBOLT CÉLJA
„HA ADSZ, HA VESZEL – TÁMOGATSZ!”
A boltba behozott tárgyaiddal és vásárlásoddal támogatsz:
- Elsősorban támogatod a KÖZépPONT tevékenységét és működtetését – a befolyó összegek segítik a fenntartást, a kezdeményezések és a programok működését.
Bővebben
 
MILYEN ADOMÁNYOKAT VÁRUNK?
Az adománybolt céljaival összhangban kizárólag jó minőségű, tiszta és olyan ruhát, tárgyakat fogadunk, amitől nem azért válsz meg, mert lyukas, agyonhasznált, foltos, kinyúlt, elszíneződött, nem működik, törött, vagy szakadt, hanem azért, mert úgy gondolod, hogy ... 
Bővebben
ÁRAINK
Általában 500 Ft-ért adjuk a tárgyakat. Ezeken nem találsz jelzést. De vannak 100 és 300 Ft-os tételek is. Néhány hozzánk beérkező tárgy azonban nagyobb értéket képvisel. Ezek árát mindig külön jelöljük és esetenként az interneten is meghirdetjük őket!
Bővebben

ÉLET AZ ADOMÁNYBOLTBAN


kozlemenyA mai naptól (2020. 03.17.), a helyzetből adódóan újfajta módon működünk!
A jelen helyzet azt hozza, hogy adományboltként a mai naptól bizonytalan időre bezárunk! Ez azt is jelenti, hogy ezen idő alatt semmilyen ruha, tárgy és könyv adományt nem fogadunk!
A mostani helyzet a közösségi térre vonatkozóan is újfajta kihívásokat és megoldásokat kell, hogy hozzon. Ezen a téren annyi bizonyos, hogy nem szervezünk olyan programokat, amelyek fizikai találkozással történnek. De a munka nem áll le, jelenleg alternatív megoldásokról ötletelünk.
A KÖZépPONT teljes neve eredendően: KÖZépPONT Önfenntartó szellemi, közösségi tér, alkotóműhely és adománybolt. Ebből a négyesből az adománybolt működése most fölfüggesztődik, az alkotóműhely és a közösségi tér korlátozottan, illetve más formában tud működni tovább, ám a szellemi tér működésére most korlátlan lehetőségek nyílnak.
Mindezek szellemében az eddigi tevékenységünket és a programjaink közül, amelyeket csak lehet, újfajta módon szervezzük meg.
Ezekről hamarosan hírt is adunk!

02.20.sz

Február 20. után téli ruhát nem veszünk át!

A nálunk megvásárolható könyvek egy részét most már a MOLYon is listázzuk, így ezeket ott akár le is foglalhatjátok. Felhasználói nevünk: kozeppont. Itt most éppen 278 könyv közül válogathattok!
Hogyan találjátok meg a "molyos" könyveinket? A kereséshez regisztrálnotok kell és be kell jelentkeznetek a MOLY-ra. Ekkor itt láthatjátok folyamatosan frissülő listánkat.
Megéri személyesen is bejönni hozzánk keresgélni, hiszen a beérkező könyvek több mint fele csak a boltban érhető el!

orzesaltKiemelten fontosnak tartjuk értékeink megőrzését, ápolását. Egy kedves muzeológus-régész barátunk (Szabó Béla István - szbi) felajánlotta, mint e terület ismerője és tudója, hogy egy négy részes sorozat keretében segít e téma körüljárásában. Minden találkozó egy rövid előadással kezdődik, majd ezt követően lehet kérdezni, beszélgetni. A sorozatról bővebben itt olvashattok.

Welovebudapestk

 

 

 

 

A We love Budapest programajánló oldal angol nyelvű változatában is ajánlanak minket! Köszönjük Gretchen Kesslernek, a kedves újságíró lánynak a cikket

03Megújulva várunk szeretettel mindenkit! 
Az átrendezés elsődleges célja volt, hogy kialakítsunk nyugalmas, békét sugárzó, kikapcsolást segítő tereket. Ezért hoztuk létre a könyves leülős, elbújós, olvasós sarkot és a hátsó részben a beszélgetős, elvonulós részt is.

Ha adsz ha veszel TÁMOGATSZ jav

Létrehívtunk egy külön facebook-oldalt az adományboltnak (KÖZ-ép-PONT Adománybolt néven). Ezen jelennek majd meg az egyes árukhoz, eladásokhoz, akciókhoz kapcsolódó hírek, valamint mindenféle érdekesség, ami az adományozásról és az adományboltról, mint műfajról szól. A "régi" facebook-oldal pedig a programokhoz, közösséghez, illetve a szellemiséghez tartozó dolgoknak ad majd helyet a továbbiakban is. A két oldal persze szorosan összefügg és fonódik majd. Tehát szeretettel várunk mindenkit ezen az új oldalunkon, emellett továbbra is itt, az eredeti oldalon és természetesen a helyszínen is!

adomanyboltok kIdén először vettünk részt az Adományboltok éjszakája programon - jó buli volt!. Az eseményről bővebben itt olvashattok, képpekkel tarkítva!