AZ ADOMÁNYBOLT CÉLJA
„HA ADSZ, HA VESZEL – TÁMOGATSZ!”
A boltba behozott tárgyaiddal és vásárlásoddal támogatsz:
- Elsősorban támogatod a KÖZépPONT tevékenységét és működtetését – a befolyó összegek segítik a fenntartást, a kezdeményezések és a programok működését.
Bővebben
 
MILYEN ADOMÁNYOKAT VÁRUNK?
Az adománybolt céljaival összhangban kizárólag jó minőségű, tiszta és olyan ruhát, tárgyakat fogadunk, amitől nem azért válsz meg, mert lyukas, agyonhasznált, foltos, kinyúlt, elszíneződött, nem működik, törött, vagy szakadt, hanem azért, mert úgy gondolod, hogy ... 
Bővebben
ÁRAINK
Általában 500 Ft-ért adjuk a tárgyakat. Ezeken nem találsz jelzést. De vannak 100 és 300 Ft-os tételek is. Néhány hozzánk beérkező tárgy azonban nagyobb értéket képvisel. Ezek árát mindig külön jelöljük és esetenként az interneten is meghirdetjük őket!
Bővebben

ÉLET AZ ADOMÁNYBOLTBAN


Nyáron NEM tartunk nyitva a szokásos havi egy szombaton! Keddtől péntekig szeretettel várunk mindenki a megszokott időben!

Minden kedden és csütörtökön, nyitvatartási időben fogadjuk felajánlásaitokat.

Fontos! Maximum két ikeás-zsáknyi, gondosan átválogatott tárgyat hozz, olyan csomagolásban, amelyet itthagysz nálunk.

A tárgyak listája, amelyeket köszönettel átveszünk, és azoké, a melyeket nem fogadunk: (Kérdés esetén munkaidőben hívd a 70/277-99-80-as számot!)

 ... a KÖZépPONT Adománybolt FB-oldalán már korábban létrehozott albumok (Nagy értékű, nagy méretű tárgyaink és a Baba-Mama holmik) mellett album készült a könyveknek, lemezeknek, CD-knek, ahol érdekességeket és csomagokat mutatunk be. Jó böngészést, várunk mindenkit szeretettel!

A KÖZépPONT adományboltja június 9-től – némi felújítás és átrendezés után - újra szeretettel vár mindenkit. A tér átalakulása mellett a működésünkben is történt néhány változás.

Az újranyitás után keddenként és csütörtökönként (vagy előzetes egyeztetéssel) fogadjuk felajánlásaitokat.

Módosult azoknak a tárgyaknak a listája, amelyeket köszönettel fogadunk, illetve amelyeket nem. Ezt a listát a honlapunkon, a FB-oldalunkon és a boltban is megtaláljátok.

Kérjük, a lista szerint nézzétek át felajánlásaitokat! A nem eladható állapotú és/vagy nem keresett dolgokat nem vesszük át.

Gyerekruhákat – eddigi tapasztalatainkra építve - csak 130 cm-es méretig kérünk. Ezeket nem az eladótérben fogjuk elhelyezni, ezért ha gyerekholmikat kerestek, kérdezzetek rá, és előhozzuk!

Welovebudapestk

 

 

 

 

A We love Budapest programajánló oldal angol nyelvű változatában is ajánlanak minket! Köszönjük Gretchen Kesslernek, a kedves újságíró lánynak a cikket

03Megújulva várunk szeretettel mindenkit! 
Az átrendezés elsődleges célja volt, hogy kialakítsunk nyugalmas, békét sugárzó, kikapcsolást segítő tereket. Ezért hoztuk létre a könyves leülős, elbújós, olvasós sarkot és a hátsó részben a beszélgetős, elvonulós részt is.

Ha adsz ha veszel TÁMOGATSZ jav

Létrehívtunk egy külön facebook-oldalt az adományboltnak (KÖZ-ép-PONT Adománybolt néven). Ezen jelennek majd meg az egyes árukhoz, eladásokhoz, akciókhoz kapcsolódó hírek, valamint mindenféle érdekesség, ami az adományozásról és az adományboltról, mint műfajról szól. A "régi" facebook-oldal pedig a programokhoz, közösséghez, illetve a szellemiséghez tartozó dolgoknak ad majd helyet a továbbiakban is. A két oldal persze szorosan összefügg és fonódik majd. Tehát szeretettel várunk mindenkit ezen az új oldalunkon, emellett továbbra is itt, az eredeti oldalon és természetesen a helyszínen is!

adomanyboltok kIdén először vettünk részt az Adományboltok éjszakája programon - jó buli volt!. Az eseményről bővebben itt olvashattok, képpekkel tarkítva!