AZ ADOMÁNYBOLT CÉLJA 
Adományboltunk célja a támogatás. Az innen befolyó összegek támogatják a hely fenntartását, működtetését és azt a kiemelt célt, hogy mindenki számára elérhető legyen, hogy jó minőségű, tiszta, szép ruhákat hordhasson, ilyen tárgyakkal vehesse magát körül és mindezt megfizethető áron tehesse.
 
MILYEN ADOMÁNYOKAT VÁRUNK?
Az adománybolt céljaival összhangban kizárólag jó minőségű, tiszta és olyan ruhát, tárgyakat fogadunk, amitől nem azért válsz meg, mert lyukas, agyonhasznált, foltos, kinyúlt, elszíneződött, nem működik, törött, vagy szakadt, hanem azért, mert úgy gondolod, hogy ... 
Bővebben
ÁRAINK
Általában 500 Ft-ért adjuk a tárgyakat. Ezeken nem találsz jelzést. De vannak 100 és 300 Ft-os tételek is. Néhány hozzánk beérkező tárgy azonban nagyobb értéket képvisel. Ezek árát mindig külön jelöljük és esetenként az interneten is meghirdetjük őket!
Bővebben

ÉLET AZ ADOMÁNYBOLTBAN


gyerekruhavasar

Nagyon sok szép és kiváló minőségi bébi- és nagyobb gyermeknek való ruha gyűlt össze nálunk. Szeretnénk, ha minél több eljutna belőle oda, ahol örömöt okoz. Gyertek válogassatok! És kérjük, vigyétek hírét ennek a lehetőségnek!

Árak:
Kabátok: 400 Ft
Pólók, szoknyák, nadrágok:: 300 Ft
Bébi ruhák: 200 Ft

 

Itt a jó idő, kissé megújítottuk a teret! Szellősebb lett, színesebb, és kikerültek a tavaszi ruhák is. Gyertek, nézzétek meg élőben is!

A közel(?)múlt emlékei

mult

bestsellerekA képen látható könyvek frissek, ropogósak és bestsellerek.

IMG 6975Új állapotú, különböző sítlusú nagyon szép esküvői ruhákat és hajdíszeket kaptunk egy kedves hölgytől. A ruhaméretek M és XXL között változnak. Köszönjük Panninak és Zsuzsinak a modellkedést! A galériában (a bővebben után) további képeket is találtok. 

Rengeteg nagyon szép gyerek és babaruha érkezett! Lujza babánk azonnal fel is próbált néhányat a válogatásra váró halmazból!

hajszarito

Elegáns.... sosem gondoltuk volna, hogy egy hajszárító jelzője lehet ez a szó. Art deco stílusú hajszárító valahonnan az idők homályából. És még mindig működik.

Fonalat is lehet kapni nálunk - igaz, általában nem a földön tároljuk őket. Ez a kép egy alkotási folyamat közben véletlenül leejtett gombolyagokból keletkezett.

 gombolyagok 

Őt egy kedves belátogató hozta magával, csupán vendégségben járt nálunk: flamingóesernyő... esernyőflamingó...

flamingo

Legalábbis ez a nadrág erről tanúskodik.... avagy "western" Budán.

nadrag

És a western folytatódik: Volt egyszer egy... sombrero.

sombrero

 

Az idealizált élet képei egy könyvben: "A tejesember 10-kor érkezik." és "Hatkor apa hazajön."10kor

6kor