Három hóemberünk is van (volt)! Az egyik kint fogadta a vendégeket, amíg "ideje" engedte. A másik (Tóni) - amíg szezonja van - bent lakik a kanapén, és ez a jólét bizony a pocakján is látszik. A harmadik - a sármos, sálas-kalapos - pedig megvásárolható, és nagyon várja már a gazdáját.

hoember11hoember33hoember22 

Ez a még mindig hordható zöld sortocska azokat az időket idézi, amikor még nem minden Kínában és környékén készült. A kis ruhadarab 30 éves vagy annál is több, hiszen a cimkéjén még Jugoszlávia áll. 

sort1

sort2

 

macikapitanyBatmanen kívül (szomorúan vettük észre, hogy Csíkos Nyuszi sajnos ismeretlen helyre távozott) a képeken látható  vidám társaság is nálunk lakik. Macikapitány és segédei a "kémlelőnyílásban" kuckóznak, Fehér Nyuszi a lemezeknél üldögél, ...

20181113 174928Mostanra kissé szétesett, de még mindig megdobogatja a szíveket. Távolabbról fémnek tűnik, kézbe fogva azonban meglepetés ér: szivacsos anyagból rakta össze alkotója. "Ő" egy sisak. Vajon mit tudna mesélni nekünk? Hol járt, milyen történetek szereplője volt? Batman mellett ő is állanldó "lakója" a helynek.

20181031 125532

Van egy Hősünk. Valaki, aki vigyáz ránk... Igen, ő Batman, aki a bolt egyik magaslati pontjából mindent lát! A szeme különösen sokatmondó. 

20181031 125507

Ez az összeállítás egy izgalmas találkozás szülötte!!! A maci egy ferences szerzetes ruháját viseli (vajon mi járhatott az alkotó fejében???), a tányér pedig a japán kereszténység tárgyi lenyomata. Együtt különös, kissé Star Wars utánérzetű installációt alkotnak.    zen4