Idén először vettünk részt az Adományboltok éjszakája programon. Ismét egy klassz buli volt! Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a KÖZépPONT Baráti kör tagjainak, akik nélkül ez az est nem jöhetett volna létre. Különösen nagy köszönet:

Béres Eszternek és Timothy Rose-nak a koncertért, Bolberitz Henrik a fergeteges bulihangulatot teremtő zongorajátékáért. Köszönjük Kovács Annamáriának (Panni) és Tóth Ildinek a kézműveskedést és közös alkotást, Szakács Adriánnak a finom falatokat, Varga Áginak az előzetes és az egész nap folyamán nyújtott sok-sok segítséget, Soós Józsefnek (Bogyó) a csaposkodást és minden mást, Márton Katának az előző napi nyakkendőfüggöny készítését és reggeli és esti pakolást, Szabó Bélának az előadásra való felkészülést, Kruchió Tibornak a palacsintákat, Fekete Balázsnak, Henter Juditnak, Daphne Stiedának, Palkó Áginak a konyhai és egyéb sürgést-forgást. Külön köszönettel tartozunk a Jaromír sörözőnek, akik a sört és a sörcsapot biztosították roppant kedvezményesen számunkra. Képek az estéről:

 

A nap programja volt:

Kézműves- és alkotótér:
19-21 óra:
Ebből-abból valamit - újrahasznosítós kézműveskedés Pannival
Közös alkotás Ildivel

Közösségi tér: 
19-21 óra: Adományozás, támogatás, gyűjtés – mit, miért, hogyan? – rövid előadások, beszélgetések Zsuzsával, Gergővel és szbi-vel (Az időközben elindult kötetlen beszélgetések miatt úgy döntöttük, ezt a beszélgetést később külön eseményként megrendezzük...)

Zenetér: 
19-21 óra: Bakelitlemezek napja! Lemezlovasunkkal, magyar és külföldi zenékkel a 60-70-80-90-es évekből
21-22 óra Béres Eszter és Timothy Rose ének-gitár duója, jazzes örökzöldek
22-24 óra Házibuli - Zongoránál: Bolberitz Henrik – Blues, boogie-woogie, pop, rock zenék, tánc

Egyéb:
Könyvsarok régi mese- és egyéb könyvekkel, újságokkal
Kiállítás

Egész nap könyvek féláron, 300 és 100 Ft-os turkáló

Mindeközben jó hangulat, finom falatkák és meglepetésital!