0222Minden hónapban egyszer nekivágunk ezentúl, hogy felfedezzük kerületünk rejtett kincseit egy rövid séta keretében. A kalauzolásban Lukách Krisztina lesz segítségünkre.
Rossz idő esetén a programok egy hónappal tolódnak. Kérjük, figyeljétek honlapunkat és Facebook-oldalunkat!

Ahhoz, hogy a hely működni tudjon és ilyen, illetve ezekhez hasonló programokat tudjunk szervezni, a Te támogatásodra is szükség van! Ezért a programjainkon való részvétel hozzájárulásos, melyet kérünk, anyagi helyzeted függvényében tegyél meg. (200, 300, 400, 500 Ft) Köszönjük!

Harmadik sétánk útvonala a következő volt: Városháza  Városkút megálló - Diana-park  - Svábhegy - Szépkilátás út.
A képekre kattintva kinagyíthatod azokat.

 

Ismét szép időben, jó kis csapattal vágtunk neki a második sétának, amelynek útvonala a következő volt: Kiss János altb. utca - Németvölgyi út - Hollósy Simon utca és tér - Böszörményi út - KÖZépPONT. A képekre kattintva kinagyíthatod azokat.

Íme néhány fotó az október 19-i Kerületünk kincsei barangolásunk kapcsán. Sajnos a képek nem tudják átadni sem sétánk valódi hangulatát, sem azt a sok izgalmas információt, amit Krisztinától kaptunk és természetesen azokat a történeteket sem, amiket megosztottunk egymással ezen a szép őszi délutánon. A mostani útvonalunk KÖZépPONT– Kléh István utca – Tartsay Vilmos utca – Kiss János altábornagy utca – Nagy Jenő utca – Csörsz utca – Sirály sétány volt. A következő alkalom november 23-án szombaton 14 órától lesz. (A nagytáshoz kattints a képre.)