A Baráti Kör „hivatalosan” 2018. november 17-én, az 1 éves ünnepségen alakult meg. Ekkor mondtuk ki a létrejöttét annak, ami valójában már létezett. Terveink szerint kéthavonta szervezünk Baráti Kör találkozót, azon a szombaton 15 órától, amikor az adománybolt nyitva tart. Szeretettel várunk mindenkit!

Ismét eltelt két hónap! 2019. március 9-én újra Baráti Kör találkozót tartottunk. Az esemény egy koncerttel indult, Kékesi Judit Bartók konzervatóriumi tanítványainak köszönhetően. Pál Zsigmond Haydn: c moll Szonáta I. tételét és Chopin: c moll Polonézét, Veress Ábel Liszt: VIII: Rapszódiáját, Lőrincz Zoé pedig Haydn: cisz moll Szonáta I. tételét és Bartók: 2. Bolgár táncát játszotta el. Ismét fantasztikus élményben lehetett részünk, köszönjük!

A koncert után - az első alkalomhoz hasonlóan - szó volt az elmúlt időszakról, a tervekről, és persze a részvétel különféle lehetőségieről. Ezt sütizéssel, borozással egybekötött kötetlen beszélgetés követte, ahol ki-ki tovább szőhette a felvetett gondolatokat, vagy "csak" jólérezte magát e kellemes társaságban!

Néhány kép a találkozóról:

 

Az első találkozón harmincan gyűltünk össze. Volt, aki most járt itt először, de a legtöbben valójában már „munka-társaink”, hiszen aktívan kiveszik a részüket a programokkal kapcsolatos munkából vagy épp tanácsaikkal segítenek.