babaKéthetente csütörtök délutánonként használt anyagokból készítünk édes figurákat és szépséges új használati tárgyakat, az épp aktuális ünnephez, évszakhoz kapcsolódóan. A foglalkozásokat Kovács Annamária (Panni) vezeti. Az alapanyagokat mi biztosítjuk. Az egyes alkalmak kiírásában megtaláljátok, hogy a felnőttek mellett milyen korú gyerekeket várunk. 

tavasztunder kJúnius 20. csütörtök 14.00-17.00 Ezen az alkalmon virágtündért fogunk készíteni újrahasznosított anyagokból. (Az alapanyagokat mi biztosítjuk).
Házigazda: Kovács Annamária.
Várunk szeretettel mindenkit!

Hozzájárulás:
Ahhoz, hogy a hely működni tudjon, illetve programokat tudjunk szervezni, szükség van a Te hozzájárulásodra is. Ezért kérünk, hogy a programjainkon való részvételedkor támogasd munkánkat (ajánlott minimum: 300-400 Ft). Felajánlásod a kihelyezett dobozban tudod megtenni. Köszönjük!

organzaJúnius 6-án leheletfinom organzavirágokat készítettünk Pannival.

Pannival most pólófonalból szőttünk - igazán jó ki társaság jött össze! A képek magukért beszélnek. Sőt, most férfiemberek is bekapcsolódtak, és egészen ötletes megoldásokkal álltak elő. Szó esett régi emlékekről is, amikor még a házi szőnyegszövés elterjedt volt. 

 

Május 9. 14.00-17.00: Szatyornyomdáztunk újrahasznosított anyagokból (az alapanyagokat mi biztosítjottk). A házigazda Kovács Annamária volt. Néhány kép a délutánról: 

kosarka

Április 18-án - még mindig a húsvétra készülődés jegyében - pólófonalból horgoltunk kosárkát.

Április 4-én csodás zokninyulakat készítettünk Pannival, ráhangolódva a közelgő húsvétra. Néhány hangulatkép a délutánról és a nyuszikról: