ADOMÁNYBOLTOK véglegesIdén először vettünk részt az Adományboltok éjszakája programon. Ismét egy klassz buli volt! Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a KÖZépPONT Baráti kör tagjainak, akik nélkül ez az est nem jöhetett volna létre. Különösen nagy köszönet Béres Eszternek és Timothy Rose-nak a koncertért, Bolberitz Henrik a fergeteges bulihangulatot teremtő zongorajátékáért. Köszönjük Kovács Annamáriának (Panni) és Tóth Ildinek a kézműveskedést és közös alkotást, Szakács Adriánnak a finom falatokat, Varga Áginak az előzetes és az egész nap folyamán nyújtott sok-sok segítséget, Soós Józsefnek (Bogyó) a csaposkodást és minden mást, Márton Katának az előző napi nyakkendőfüggöny készítését és reggeli és esti pakolást, Szabó Bélának az előadásra való felkészülést, Kruchió Tibornak a palacsintákat, Fekete Balázsnak, Henter Juditnak, Daphne Stiedának, Palkó Áginak a konyhai és egyéb sürgést-forgást. Külön köszönettel tartozunk a Jaromír sörözőnek, akik a sört és a sörcsapot biztosították roppant kedvezményesen számunkra. Képek az estéről:

k1Szeretettel ajánljuk elolvasásra a beszámoló, vagy inkább élménymegosztó és hálakifejező írást (Sáfrány Zsuzsától) a 2019. április 27-i fantasztikus napról és az azt megelőző dolgokról. A fényképalbumot itt, a videókat pedig a szöveg legvégén található linkeken nézhetitek meg. 

homeopatia2Ez az előadás-beszélgetés sorozat 2018. második felétől 2019. elejéig zajlott. 
Szülőkön kívül mindazoknak - védőnőknek, óvónőknek, tanároknak - szólt, akik a mindennapokban figyelemmel kísérik a gyermekek egészségi állapotát, viselkedését, és bárkinek, aki érdeklődik a téma iránt. (A sorozatot a későbbiekben megismételjük!)
A programról bővebben itt olvashatsz