homeopatia2Ezt az előadás-beszélgetés sorozatot ajánljuk - a címben szereplőkön kívül - védőnőknek, óvónőknek, tanároknak, akik a mindennapokban figyelemmel kísérik a gyermekek egészségi állapotát, viselkedését, és bárkinek, aki érdeklődik a téma iránt. 11 – egyenként másfél-két órás - alkalmat tervezünk. 

Hogyan segíthetjük homeopátiával a gyógyulást egy-egy akut állapot esetén? Mit tegyünk, ha a családban valaki megsérül, ha lázas, ha köhög, ha hasmenése van, stb. Ilyen és ezekhez hasonló témákkal foglalkoznak az egymást követő előadások. 
Minden alkalommal – a bevezető előadást kivéve - bemelegítésként az adott témához illő - Katalin által írt - homeopátiás mesével kezdünk. (A könyv a helyszínen megvásárolható lesz.)
Előadó: Dr. Kürti Katalin gyermekorvos-homeopata
www.homeomese.hu
A sorozatba bármikor be lehet kapcsolódni!

zsebkönyv

A sorozat előadásaira kéthetente szerdánként kerül sor 18 órai kezdettel. Kérjük, hogy részvételi szándékodat mindenképpen jelezd felénk, hogy előre tudjunk készülni megfelelő mennyiségű szék kihelyezésével, illetve ha szükséges a terem átrendezésével.

Köszönjük együttműködésed! 

A sorozat eddigi témái: 

1. Bevezető előadás 
A homeopátia alaptörvényei, a homeopátiás gyógyítás szintjei, a szerek adagolása, potenciaválasztás, gyakorlati tanácsok.
2. Az immunrendszer erősítése
3. Lázas-hurutos állapotok
4. A torok és a fül
5. A köhögés
6. Hányás, hasmenés (január 23.)