Egy nagyon kedves cikk jelent meg a KÖZépPONTról a Félsziget Klub újságjában, amit ezúton is nagyon köszönünk!! Szeretettel ajánljuk olvasásra a teljes számot is. A rólunk megjelent írást itt olvashatjátok, a teljes számot pedig ide kattintva.
A klub tagjai 2011. óta írják ezt az újságot, és blogot (http://amifelszigetunk.blogspot.com/) is vezetnek, amelynek célja: "...szeretnénk megismertetni magunkat és mindennapi életünket leendő olvasóinkkal. Megmutatni, hogy mi sem vagyunk mások, mint azok az emberek, akik nem szenvednek mentálhigiénés problémáktól." 

2018. július 17-én megjelent a KÖZépPONT-ról egy nagyon kedves cikk a Hegyvidék újságban. Ezúton is szeretnénk megköszönni a szerzőjének, Kertész Dánielnek és a fotósnak, Sárközy Györgynek a ránk szánt figyelmüket, idejüket és azt az empátiát amivel munkájukat végzik.

Benne voltunk az újságban! Igaz, hogy a képek kicsit felcserélődtek, igaz, hogy nem két szociális munkás vagyunk, és igaz, hogy nem kötögettünk, de a többi stimmel! Köszönjük így ismeretlenül is!

Az Indexen megjelent cikk