muveszkarikaturak az adomanyboltbanMŰVÉSZKARIKATÚRÁK AZ ADOMÁNYBOLTBAN címmel jelent meg cikk Dobrovolszky Lászlóról és a KÖZépPONT-ban rendezett kiállításról a Hegyvidék című lapban. 

"Móricz és Karinthy, Liszt és Strauss, Woody Allen és Charlie Chaplin is a Kiss János altábornagy utcai KÖZépPONT-ba költözött. Az adománybolt, alkotóműhely és közösségi tér falaira klasszikus írók, zeneszerzők és színészek portréi kerültek Dobrovolszky László karikaturista felajánlásaként: aki szeretné, megvásárolhatja ezeket, a bevétel pedig a hely fennmaradását szolgálja.

Egy nagyon kedves cikk jelent meg a KÖZépPONTról a Félsziget Klub újságjában, amit ezúton is nagyon köszönünk!! Szeretettel ajánljuk olvasásra a teljes számot is. A rólunk megjelent írást itt olvashatjátok, a teljes számot pedig ide kattintva.
A klub tagjai 2011. óta írják ezt az újságot, és blogot (http://amifelszigetunk.blogspot.com/) is vezetnek, amelynek célja: "...szeretnénk megismertetni magunkat és mindennapi életünket leendő olvasóinkkal. Megmutatni, hogy mi sem vagyunk mások, mint azok az emberek, akik nem szenvednek mentálhigiénés problémáktól." 

hegyvA május 7-én megjelent Hegyvidék Újságban olvashattok a kállói gyerekek látogatásáról és az összefogásról, amely lehetővé tette, hogy egy nagyszerű napot töltsünk együtt! Köszönjük a cikket Kertész Dánielnek és a fotózást Sárközy Györgynek! A teljes lapszámot itt találjátok (a cikk a 3. oldalon), a cikket külön pedig az alábbiakban olvashatjátok:

2018. július 17-én megjelent a KÖZépPONT-ról egy nagyon kedves cikk a Hegyvidék újságban. Ezúton is szeretnénk megköszönni a szerzőjének, Kertész Dánielnek és a fotósnak, Sárközy Györgynek a ránk szánt figyelmüket, idejüket és azt az empátiát amivel munkájukat végzik.

Benne voltunk az újságban! Igaz, hogy a képek kicsit felcserélődtek, igaz, hogy nem két szociális munkás vagyunk, és igaz, hogy nem kötögettünk, de a többi stimmel! Köszönjük így ismeretlenül is!

Az Indexen megjelent cikk