kovekE programsorozatunkban szeretettel várunk mindenkit egy kis játékra, alkotásra a természetben, a természettel. Hogy mit is jelent ez? 

Az év különböző szakaszaiban kivonulunk kicsit a természetbe, ahol lehetőség nyílik elmélyülni a táj csodáiban, majd az éppen aktuálisan megtalálható természeti értékekből, a tájra jellemző anyagokból (levelek, virágok, ágak, kövek stb.) kis csoportokban alkotunk valami szépet. Egymás alkotásait aztán megcsodáljuk, és le is fotózzuk, hogy majd az évkör végén ezekből a képekből a KÖZépPONT-ban egy kiállítást rendezzünk.

A programba bárki a helyszínen is bekapcsolódhat. Természetesen minden korosztály számára könnyen elérhető helyszínt választunk. 

Szeretnénk, ha ez a nap amellett, hogy játszunk, kreatívkodunk, az egyéb közös élményekről is szólna. Ezért kérjük, ha teheted, hozz magaddal valami finomat (pl. sütit, kenyérre kenhető krémet, zöldséget, kenyeret), hogy az egész napot egy közös piknikkel koronázhassuk meg.
Ha bármilyen kérdés felmerül, egyrészt a KÖZépPONT-ban nyitvatartási időben elérhetőek vagyunk, másrészt a 06 70 277 9980-as telefonszámon keress minket bátran!

2019. május 25-én, szombaton szeretettel várunk Mindenkit egy kis játékra, alkotásra a természetben, a természettel. Találka: 9 órakor a Kolosy téri autóbusz-állomáson a 65-ös busz megállójában. (Az a busz, amire fel szeretnénk szállni, 9 óra 8 perckor indul, ezért kérünk mindenkit, hogy pontosan érkezzen.) A busszal felmegyünk a végállomásig (Fenyőgyöngye), ahonnan a kb. 20 perces sétát teszünk az Árpád kilátó irányába. (Az útvonal egy rövid szakasza kicsit meredekebb, de mindenki számára járható.) A program végét 17 órára jelöltük meg, de szabadon alakítható. Ha bármilyen kérdés felmerül, egyrészt a KÖZépPONT-ban nyitvatartási időben elérhetőek vagyunk, másrészt a 06 70 316 4907-es telefonszámon keress minket bátran!

 

img 78182019. február 10-én hárman, illetve Folti kutyussal együtt négyen vágtunk neki a téli időszakra eső alkotós, játszós kalandnak. Izgalmas nap volt. Három időjárási zónán keltünk át. 

2018. október 14-én vasárnap tartottuk a sorozat második alkalmát, gyönyörű időben. Ismét fantasztikus alkotások születtek! Néhány kép ízelítőül: IMAG4758

20180705utkozben2018. július 15-én vasárnap egy kisebb csapattal felsétáltunk az Árpád kilátó alatt meghúzódó sütögetős, pihenős, focipályás rétre, hogy együtt játszunk, alkossunk a természetben a természettel. Jó társaság és hangulat, sok nevetés, ihletett, elmélyült pillanatok, izgalmas formák, színek, fények, nagy rácsodálkozások, kreatív ötletek, ....