kovekE programsorozatunkban szeretettel várunk mindenkit egy kis játékra, alkotásra a természetben, a természettel. Hogy mit is jelent ez? 

Az év különböző szakaszaiban kivonulunk kicsit a természetbe, ahol lehetőség nyílik elmélyülni a táj csodáiban, majd az éppen aktuálisan megtalálható természeti értékekből, a tájra jellemző anyagokból (levelek, virágok, ágak, kövek stb.) kis csoportokban alkotunk valami szépet. Egymás alkotásait aztán megcsodáljuk, és le is fotózzuk, hogy majd az évkör végén ezekből a képekből a KÖZépPONT-ban egy kiállítást rendezzünk.

A programba bárki a helyszínen is bekapcsolódhat. Természetesen minden korosztály számára könnyen elérhető helyszínt választunk. 

Szeretnénk, ha ez a nap amellett, hogy játszunk, kreatívkodunk, az egyéb közös élményekről is szólna. Ezért kérjük, ha teheted, hozz magaddal valami finomat (pl. sütit, kenyérre kenhető krémet, zöldséget, kenyeret), hogy az egész napot egy közös piknikkel koronázhassuk meg.
Ha bármilyen kérdés felmerül, egyrészt a KÖZépPONT-ban nyitvatartási időben elérhetőek vagyunk, másrészt a 06 70 277 9980-as telefonszámon keress minket bátran!