VINYASZA FLOW JÓGA

 
2018 elején kaptunk egy levelet, melyben egy hölgy azt írta, hogy szívesen tartana jógaórákat nálunk. Gyorsan meg is beszéltünk egy találkát. Azt kell mondjam, fantasztikus találkozás volt. Egy kedves, bájos, vidám és kiegyensúlyozott, ugyanakkor nagyon sokszínű lány jelent meg nálunk, egy tüneményes kislány társaságában. Hamar el is dőlt, hogy valami közös születik ebből a találkozásból.

Hanna felajánlása a következő: minden hónapban, most még csak egyszer, de igény szerint ez a szám majd nőhet, jógát, egészen pontosan vinyasza flow jógát fog nálunk tartani. Személyesen ezért ő nem kér semmilyen tiszteletdíjat, hanem, hogy az erre szánt összeget mindenki a pultnál lévő dobozba helyezze el, ezzel azt támogatva, hogy hasonló klassz dolgok történhessenek nálunk! 

Az eltelt egy év sikerén felbuzdulva, egy kis nyári szünet után új koncepcióval várjuk újra a jógázni vágyókat. 

Ezután is havonta egy alkalom lesz, de a gyakorlatok és a relaxáció az aktuális időszakhoz, hangulathoz kapcsolódnak majd.

Minden hónap első keddjén Katica gerincjógát tart a KÖZépPONTban. 

FONTOS! A programon való részvétel bejelentkezéses, a helyiség méretei és az órák jellegéből adódóan is! (max. 8 fő). Kérjük, ezt az órát megelőző napig mindenképp tedd meg a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Ahhoz, hogy a hely működni tudjon, és ilyen, illetve ehhez hasonló programokat tudjunk szervezni, szükség van a Te hozzájárulásodra is. Ezért kérünk, hogy a számodra is megfelelő összeggel támogasd ezt az eseményt is.
Felajánlásod a kihelyezett dobozban tudod megtenni.
Köszönjük!