IMG 5075 kicsi

Közösségi térként elsődleges szempont nálunk, hogy bárki betérhessen, leülhessen, megpihenhessen, vagy egy tea, pohár víz, esetleg egy szörp elfogyasztása mellett beszélgethessen velünk vagy egymással. Ugyanakkor szervezünk programokat, előadásokat, beszélgetéseket és vannak saját kezdeményezéseink is és támogatunk is ilyesmiket.
Ezen az oldalon ezekről olvashatsz.


segtoLehetőséged van bekapcsolódni munkánkba ötletelőként, alkotóként, támogatóként. De tudsz segíteni a ruhaválogatásban, hajtogatásban, ide-oda pakolásban. És jöhetsz fúrni-faragni, varrni, vagy programokon segédkezni is. Szóval gyakorlatilag bármiben részt vehetsz, amiben kedved van és időd engedi!

 


 

baratikorSzeretettel várunk mindenkit ezen a találkozón május 11-én, szombaton 15 órától, aki úgy érzi, hogy számára fontos a KÖZépPONT és az a szellemiség, amit e hely képvisel.
Hogy mit tervezünk erre a napra?
Jó hangulatot, terveink megosztását és átbeszélését, bemutatkozásokat, beszélgetéseket, találkozásokat, együttlétet, és persze, ami alakul. Mindezt pedig finom sütik és egy kis bor elfogyasztása követi.
A programról részleteket később olvashatsz.

pianino1November közepén új családtaggal bővültünk. Egy kedves család felajánlásaként kaptunk egy pianínót. De története van ennek is, mint ahogy mindennek nálunk.

an1Tegnap elkerültek tőlünk a nógrádi gyerekeknek szánt játékok és a felajánlott pénzösszegek. Ezúton is nagyon köszönjük mindenkinek, aki bármilyen formában is támogatta ezt a kezdeményezésünket! De azoknak, akiket érdekelnek a részletek, hadd meséljek kicsit bővebben is az ehhez a dologhoz tartozó élményeinkről.

angyalKedves Barátaink, Ismerőseink és Bárki, aki úgy érzi! Egy kicsit most mindannyian angyallá válhatunk, ugyanis karácsonyi ajándékgyűjtést szervezünk egy Nógrád megyei falu gyermekei számára.

Tegnapelőtt este kicsit fájó szívvel, de lebontottuk a kiállítást (FÉNY TÁRHÁZ kiállítás), amit három napig látogathattatok. Igazán csodás három nap volt ez. És persze az azt megelőző időszakról sem feledkezhetünk meg, ha már csodáról beszélünk…

gyujtes1Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik részt vettek a tanszergyűjtő programunkban. Örömmel adjuk mindenki tudtára, hogy a többi szervezettel közös gyűjtésünk eredményekét a tanszerek múlt vasárnap célba is értek.

KÖZHÍRRÉ TÉTETIK! 
Iskolakezdési és évközbeni tanszer-adománygyűjtés! Több magyarországi alapítvány és egyesület szervezésében, a Social Point Alapítvány gondozásában, nagyszabású közös adománygyűjtésbe kezdtünk.