IMG 5075 kicsi

Közösségi térként elsődleges szempont nálunk, hogy bárki betérhessen, leülhessen, megpihenhessen, vagy egy tea, pohár víz, esetleg egy szörp elfogyasztása mellett beszélgethessen velünk vagy egymással. Ugyanakkor szervezünk programokat, előadásokat, beszélgetéseket és vannak saját kezdeményezéseink is és támogatunk is ilyesmiket.
Ezen az oldalon ezekről olvashatsz.


segtoLehetőséged van bekapcsolódni munkánkba ötletelőként, alkotóként, támogatóként. De tudsz segíteni a ruhaválogatásban, hajtogatásban, ide-oda pakolásban. És jöhetsz fúrni-faragni, varrni, vagy programokon segédkezni is. Szóval gyakorlatilag bármiben részt vehetsz, amiben kedved van és időd engedi!

 


 

A KÖZépPONT nemcsak fogad támogatásokat, adományokat, hanem mi is tovább is adunk és gyűjtünk más szervezetek számára is. Tárgyakkal, pénzadománnyal, helyszín biztosításával támogattunk és támogatunk iskolákat, óvodákat, színházi csoportot stb. Gyűjtéseinkről bővebben itt olvashatsz.

baratikor
A Baráti kör „hivatalosan” 2018. november 17-én, az 1 éves ünnepségen alakult meg. Ekkor mondtuk ki a létrejöttét annak, ami valójában már létezett. Terveink szerint kéthavonta szervezünk Baráti kör találkozót, azon a szombaton 15 órától, amikor az adománybolt nyitva tart. Szeretettel várunk mindenkit!
A Baráti körről bővebben itt olvashatsz.

pianino12018. november közepén új családtaggal bővültünk. Egy kedves család felajánlásaként kaptunk egy pianínót. De története van ennek is, mint ahogy mindennek nálunk.