IMG 5075 kicsi

Közösségi térként elsődleges szempont nálunk, hogy bárki betérhessen, leülhessen, megpihenhessen, vagy egy tea, pohár víz, esetleg egy szörp elfogyasztása mellett beszélgethessen velünk vagy egymással. Ugyanakkor szervezünk programokat, előadásokat, beszélgetéseket és vannak saját kezdeményezéseink is és támogatunk is ilyesmiket.
Ezen az oldalon ezekről olvashatsz.


segtoLehetőséged van bekapcsolódni munkánkba ötletelőként, alkotóként, támogatóként. De tudsz segíteni a ruhaválogatásban, hajtogatásban, ide-oda pakolásban. És jöhetsz fúrni-faragni, varrni, vagy programokon segédkezni is. Szóval gyakorlatilag bármiben részt vehetsz, amiben kedved van és időd engedi!

 


 

angyalKedves Barátaink, Ismerőseink és Bárki, aki úgy érzi! Egy kicsit most mindannyian angyallá válhatunk, ugyanis karácsonyi ajándékgyűjtést szervezünk egy Nógrád megyei falu gyermekei számára.

Történt ugyanis, hogy az óvónénik megkérdeztek minden gyereket, hogy mit kérnének az angyalkától karácsonyra, ha tehetnék. Ezt aztán szépen listázták, majd elküldték nekünk. Mi pedig természetesen úgy gondoltuk, hogy megosztjuk ezt a lehetőséget minden ismerősünkkel, barátunkkal! 
Tehát itt a remek alkalom, hogy ne csak közvetlen környezetünkben adjunk, hanem kicsit kitágítva a kört olyan gyerekeknek is okozhassunk örömöt, akiknek valóban angyali segítségre van szükségük ahhoz, hogy valami olyasmi kerüljön a karácsonyfa alá, amire vágynak.
Kimondottan ajándéknak alkalmas, jó állapotú és működő játékokat, felajánlásokat várunk csak! 
Leadni nálunk, a KÖZépPONT-ban tudjátok (nyitva tartási időben) december 14-ig.
Ha valaki úgy gondolja, hogy pénzadományt küldene erre a célra (amiből azokat a játékokat tudjuk majd megvásárolni, amik nem érkeztek be), akkor az alábbi bankszámlaszámon kérjük, hogy tegye ezt meg.
16200010-​00130585 (MagNet Bank) (MI-TI-ÉN Alapítvány)
A közleménybe mindenképp írjátok be, hogy karácsonyi angyal.

És íme a lista, amiket várunk:
Babák (ebből a műfajból 31 darabot kéne begyűjtenünk, közte 2 db Barbit)
Autók (15 darabra lenne szükség)
Repülő
Űrhajó
Tűzoltóautó
Hajó
Távirányítós autók (9 db)
Távirányítós repülő
Távirányítós busz
Autópálya (2 db)
Játék telefon
Játék babakocsi (7 db)
Társasjáték (4 db)
Főzőkonyha (2 db)
Játékpénz
Színesceruza-készlet
Színező
Lego (7 db)
Memóriajáték (4 db)
Póni
Építőjáték (5 db)
Játék fűrész (esetleg barkácskészlet)