IMG 5075 kicsi

Közösségi térként elsődleges szempont nálunk, hogy bárki betérhessen, leülhessen, megpihenhessen, vagy egy tea, pohár víz, esetleg egy szörp elfogyasztása mellett beszélgethessen velünk vagy egymással. Ugyanakkor szervezünk programokat, előadásokat, beszélgetéseket és vannak saját kezdeményezéseink is és támogatunk is ilyesmiket.
Ezen az oldalon ezekről olvashatsz.


segtoLehetőséged van bekapcsolódni munkánkba ötletelőként, alkotóként, támogatóként. De tudsz segíteni a ruhaválogatásban, hajtogatásban, ide-oda pakolásban. És jöhetsz fúrni-faragni, varrni, vagy programokon segédkezni is. Szóval gyakorlatilag bármiben részt vehetsz, amiben kedved van és időd engedi!

 


 

baratikorSzeretettel várunk mindenkit ezen a találkozón május 11-én, szombaton 15 órától, aki úgy érzi, hogy számára fontos a KÖZépPONT és az a szellemiség, amit e hely képvisel.
Hogy mit tervezünk erre a napra?
Jó hangulatot, terveink megosztását és átbeszélését, bemutatkozásokat, beszélgetéseket, találkozásokat, együttlétet, és persze, ami alakul. Mindezt pedig finom sütik és egy kis bor elfogyasztása követi.
A programról részleteket később olvashatsz.