homeopatia2A sorozat 2018-2019-ben zajlott, és ismétlését tervezzük. Amennyiben a jövőben szívesen részt vennél rajta, kérjük jelezd felénk.

Ezt az előadás-beszélgetés sorozatot ajánljuk - a címben szereplőkön kívül - védőnőknek, óvónőknek, tanároknak, akik a mindennapokban figyelemmel kísérik a gyermekek egészségi állapotát, viselkedését, és bárkinek, aki érdeklődik a téma iránt.  

Hogyan segíthetjük homeopátiával a gyógyulást egy-egy akut állapot esetén? Mit tegyünk, ha a családban valaki megsérül, ha lázas, ha köhög, ha hasmenése van, stb. Ilyen és ezekhez hasonló témákkal foglalkoznak az egymást követő előadások. 
Minden alkalommal – a bevezető előadást kivéve - bemelegítésként az adott témához illő - Katalin által írt - homeopátiás mesével kezdünk. (A könyv a KÖZépPONTban megvásárolható.)
Előadó: Dr. Kürti Katalin gyermekorvos-homeopata
www.homeomese.hu

zsebkönyvA sorozat előadásaira 2018. második felében és 2019. elején kéthetente szerdánként került sor, és a következő témákkal foglalkozott: 

1. Bevezető előadás 
A homeopátia alaptörvényei, a homeopátiás gyógyítás szintjei, a szerek adagolása, potenciaválasztás, gyakorlati tanácsok.
2. Az immunrendszer erősítése
3. Lázas-hurutos állapotok
4. A torok és a fül
5. A köhögés