lomA 2019-es program és a masszázs ismertetőjét az alábbiakban olvashatod:

Időpont: Előre egyeztetve hétfőnként 17 órától (kizárólag bejelentkezéssel).
A hawaii Lomilomi Nui masszázs alkalmaként 30 perces hát, váll és derék vagy teljes láb, térd és boka izületi kimozgatást és talpmasszázst foglal magába.
Ár: A számodra megfelelő összeg, melyet a helyszínen a pult mellett található dobozba tudsz elhelyezni. Adrienn a masszírozást felajánlásként végzi, támogatva ezzel a KÖZépPONT működését.

Köszönjük!

 lomiA Lomilomi Nui masszázs ősi, Hawai’i szigetekről származó gyógyító technika. A Lomilomi Nui masszőr zenére táncol, beolajozott testet érint, alkarjával, kézfejével.

Mozdulataiban megjelenik a tenger hullámzása, a víz ringatása, az érzés, ahogyan a hullám felkap, majd finoman visszaenged. Szabad áramlás. Nincs erőltetés, csak a mozgástartományok határainak óvatos közelítése.

Minden masszázs teljesen egyéni, ahogyan minden gyógyulási út is az. A test beszél, megmondja, mire van szüksége.

Lomilomi Nui masszázs egy lehetőség arra, hogy azokon a fájó pontokon, ahol az energia letapadt, begörcsölt, elakadt, gyengéden, szeretettel el- és kimozdítsuk rögzült állapotából. Új lendületet adva az öngyógyító folyamatainknak, közelítjük a test, lélek, szellem természetes egységbe rendeződését.

Ezt adja ma nekünk az ősi Hawai’i örökség, a tudás, amely visszavezet a saját gyógyító forrásunkhoz.

E Komo Mai- Jöjjetek!

Bővebb információ: www.hawaiiforras.hu
e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A
 szórólap letölthető a képre kattintva