0012

Szülőként hogyan tudunk segíteni alsó tagozatos gyermekünknek? Hogyan tudjuk a közös otthon-tanulást kötelességből örömmé tenni, mind a gyermek, mind magunk számára? Ki és mennyit olvasson otthon? Milyen meséket, verseket olvassunk? Hogyan szerettessük meg gyermekünkkel az általában utált nyelvtant? Hogyan osszuk be a közös időnket, mennyit gyakoroljunk?
 
Ebben a szülőknek és pedagógusoknak szóló „iskolában” élmények és tapasztalatok szerezhetőek arról, hogyan tanulnak a gyerekek. Talán nem is olyan könnyű a dolguk?
A foglalkozás alatt kiderül, hogyan lehet megszerettetni az olvasást, szövegértést, hogyan lehet könnyebbé tenni az olvasás megtanulását egy hat-hét éves gyerek számára, hogyan lehet vele játékos formában otthon gyakorolni a helyesírást.
Szó lesz az életkori sajátosságokról és kérdések átbeszélésére is sor kerülhet.

A foglalkozást vezeti: Tőkés Maris
 

Május 22-én, szerdán 18 órakor szeretettel várunk minden érdeklődő szülőt és pedagógust a MARISkola "A matematik rejtelmei" című foglalkozásra. 

Hozzájárulás: Ahhoz, hogy a hely működni tudjon, illetve programokat tudjunk szervezni, szükség van a Te hozzájárulásodra is. Ezért kérünk, hogy a programjainkon való részvételedkor támogasd munkánkat (ajánlott minimum: 300-400 Ft).  
Felajánlásod a kihelyezett dobozban tudod megtenni.
Köszönjük! 

2019. április 10-án Tőkés Maris előadását hallhattuk, melyet spontán beszélgetés követett. Néhány kép a fogalkozásról és Maris módszeréről.