MIT JELENT AZ ÖNFENNTARTÁS?
Alapkoncepciónk, hogy nem szeretnénk függeni senkitől és semmilyen szervezettől. Úgy gondoljuk, hogy szükség van arra, amit csinálunk. Így azt is gondoljuk, hogy a helynek fenn kell tudnia tartania magát. Ezért mi úgy tekintünk minden hozzánk befolyó pénzt, mint támogatást. A hozzánk bekerülő tárgyak, azok ára, a programokon adott hozzájárulások illetve az egyéb, a számlánkra vagy csekken, esetleg a dobozba bedobott összegek mind ebbe a kategóriába tartoznak. Támogatásai annak az ügynek, annak a célnak, amit kitűztünk magunk elé.
SOK KICSI SOKRA MEGY - A KIS ÖSSZEGŰ TÁMOGATÁS IS NAGY ÉRTÉK! TEHETSZ EGY ÜGYÉRT, SZÁMÍTASZ! 
Ez egy olyan támogatási mód, amely egyezik a szellemiségünkkel – hiszen abból született –, és úgy a mi munkánk, mint más hasonló kezdeményezések támogatására célszerűnek tartunk.

BővebbenTámogatás, 1%
Amennyiben szívesen támogatnád tevékenységünket, megteheted ezt 
  - személyesen
 - bankszámlánkon: MI-TI-ÉN Alapítvány
    16200010-00130585 Magnet Bank
    (HU61162000100013058500000000)
  - 1%-od felajánlásával. Adószámunk:
   18706646-1-41 (MI-TI-ÉN Alapítvány)
  - vagy postai csekken, melyet nálunk megtalálsz.

segtoLehetőséged van bekapcsolódni munkánkba ötletelőként, alkotóként, támogatóként. De tudsz segíteni a ruhaválogatásban, hajtogatásban, ide-oda pakolásban. És jöhetsz fúrni-faragni, varrni, vagy programokon segédkezni is. Szóval gyakorlatilag bármiben részt vehetsz, amiben kedved van és időd engedi!

 


 

Kedves Mindenki!

A mi kis kezdeményezésünk alapja az a tapasztalat, hogy az ÉLET egy csoda, hogy minden mindennel összefügg és egy-séget alkot. Hogy mi, emberek - akár tudomásul vesszük, akár nem - összekapcsolódunk, ugyanannak az egy ÉLETnek a részei vagyunk, és ilyeténképpen összetartozunk.

Mi magunk is rendszeresen támogatunk szervezeteket, kezdeményezéseket. Mindez különféle módon történik: a nálunk található tárgyakból, eszközökből célzottan adományozunk, gyűjtéseket szervezünk, illetve - ritkábban - pénzzel segítjük őket. A gyűjtéseinkről, adományozásainkról itt olvashattok.

 

Kidolgoztunk egy támogatási rendszert, melyről itt olvashatsz, illetve itt letötheted.

 

A KÖZépPONTban jelenleg az alábbi tárgyakra lenne szükségünk. Köszönjük, ha ezek felajánlásával segíted munkánkat!

- Ollók
- Hosszabbító és elosztó
- Nyomtatópapír
- Létra
- Folyamatos fogyóeszközök a kreatív tevékenységeinkhez szükséges festékek, illetve mindenféle ragasztó (beleértve a bluetac és a cellux)