marc15 1

Március 15-i ünnepünkről előadással, kis szertartással és beszélgetéssel emlékeztünk meg a KÖZépPONT-ban. Az előadás szövegét az alábbiakban olvashatjátok. Az ünnep házigazdája Illés Gergely volt.

1 év2017. november 15-én írtuk alá a bérleti szerződést, ami lehetővé tette, hogy belevágjunk ebbe a csodás dologba, amit a KÖZépPONT jelent nekünk! Köszönjük, hogy kis ünnepségünkre ennyien eljöttetek, és egy szép estét tölthettünk együtt.

 

 

56Lelkesedés, szabadság, fegyverek, sebesültek és halottak.

Letörtség, elkeseredés, megtorlás, elszürkülő hétköznapok. 

adventi gertyaÚgy döntöttünk, hogy az adventi vasárnapokat a csendnek, az alkotásnak, a békének, az együttlétnek, a zenének szenteljük. 
Ezért december 2-án, 9-én és 16-án mindenkit nagy-nagy szeretettel vártunk, aki úgy érezte, a bevásárlási őrület helyett inkább kézműveskedne, gyermekével mesét hallgatna, közös gyertyagyújtásban venne részt, majd egy kis muzsikával zárná a napot. 

Trianon2018. június 4-én  "Emlékezés Trianonra, emlékezés a Nagy-Magyarországra" beszélgetésel egybekötött megemlékezést tartottunk. A meghívó és az emlékbeszéd szövege itt olvasható: